Welkom Verlies en rouw Life-Coaching Agenda Over Jenny van Velzen Ervaringen Als een boom... Contact

Stilte is ruimte maken voor de ziel

Coaching

Wanneer je verandering wilt brengen in je persoonlijk leven of werk, dan biedt een coachingstraject goede ondersteuning. Het geeft je inzicht in levensvragen tot en met concrete resultaten, en alles wat daar tussen ligt.


Coaching is een samenwerking tussen coach en cliënt waarbij jij aan het roer staat. We verkennen jouw hulpvraag en mogelijke achterliggende behoeften en verlangens, om tot de gewenste resultaten te kunnen komen. Als je vraag nog niet helemaal duidelijk is, scheppen we hierin eerst helderheid.


In je coachingstraject krijg je de ruimte om veilig je kwaliteiten en vaardigheden te ontwikkelen. Ook mogelijke belemmeringen en valkuilen ontdekken en onderzoeken we. Met een juiste dosis uitdaging van mijn kant levert een coachingstraject je een daadwerkelijke verandering op. Met zelfvertrouwen en in verbinding met jezelf zet je doelbewust nieuwe stappen in je leven en loopbaan.


Waarom coaching?


De eerste stap!

Ieder mens is uniek en dus ook elk coachingstraject. Mijn werkwijze stem ik af op jouw persoonlijkheid en hulpvraag, met de juiste balans tussen veiligheid en uitdaging.


Nieuwsgierig geworden naar wat een coachingstraject voor jou kan betekenen? Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend intakegesprek.
Praktijk voor Coaching | Rouw- en Verliesbegeleiding

Karel Doormanlaan 25 9 | 2283 AN  Rijswijk | M 06 - 42 66 73 10 | E info@jennyvanvelzen.nl