Welkom Verlies en rouw Life-Coaching Agenda Over Jenny van Velzen Ervaringen Als een boom... Contact
Praktijk voor Coaching | Rouw- en Verliesbegeleiding

Karel Doormanlaan 259 | 2283 AN  Rijswijk | M 06 - 42 66 73 10 | E info@jennyvanvelzen.nl


Een korte kennismaking…


Tijdens mijn jarenlange ervaring in zowel het bedrijfsleven, de publieke sector als welzijnsorganisaties heb ik vele veranderingen meegemaakt en ook mee vorm mogen geven. Mijn interesse ging daarbij altijd uit naar de ontwikkeling en de groei van de mens in dit proces en de wijze waarop mensen zich staande houden in tijden van veranderingen.


Verlies is ook mij niet vreemd: ik heb in mijn werk en privéleven ervaren dat het leven niet altijd maakbaar is. Dit heeft mij doen besluiten mijn ervaringen in te zetten en mij te richten op de begeleiding van veranderingen die plaatsvinden gedurende een mensenleven.


Opleidingen op het gebied van veranderkunde hebben hiervoor de professionele basis gelegd.

Een gedegen opleiding tot professioneel coach sloot hier naadloos bij aan. Mijn deskundigheid op het gebied van rouw en verlies heb ik opgedaan in verschillende trainingen op het gebied van verlieskunde en stervensbegeleiding en tijdens mijn opleiding tot rouw- en verliesbegeleider bij LSR (Landelijk Steunpunt Rouw).

Communicatie met behulp van NLP, mijn ervaring in systemisch werk, transactionele analyse, creatieve werkvormen en mindfulness zijn handvatten in mijn begeleiding.


Door de begeleiding van mensen geconfronteerd met gewenste of ongewenste diepgaande veranderingen wordt ik elke keer weer geraakt en positief verrast door de veerkracht en de moed die zij laten zien om bewuste stappen te zetten en zich weer aan te passen aan een nieuwe situatie.


Naast mijn praktijk ben ik bestuurslid bij Hospice Amandi en zorgvrijwilliger  en trainer bij Hospice Issoria.