Welkom Verlies en rouw Life-Coaching Agenda Over Jenny van Velzen Ervaringen Als een boom... Contact

Praktijk voor Coaching | Rouw- en Verliesbegeleiding

Karel Doormanlaan 259 | 2283 AN  Rijswijk | M 06 - 42 66 73 10 | E info@jennyvanvelzen.nl

Liefde voelen voor jezelf, je omgeving en de wereld

ten tijde van fysiek en mentaal ongemak, is aanvaarding


Rouw, het ‘antwoord’  op verlies

Op elk moment in het leven kun je te maken krijgen met verlies. Verlies als gevolg van (naderend) overlijden, verlies van gezondheid, werk, relatie, dromen en verwachtingen die niet meer uit kunnen komen of verlies van dat wat nooit gekomen is.


De emoties, de verwarring en de vragen kunnen je een gevoel van onmacht geven. Je bent je houvast kwijt. Verlies kan een enorme impact hebben op je leven. Je gaat een weg die niet altijd wordt herkend; niet door jezelf en niet door de omgeving. Het is jouw ‘antwoord’ op je verlies. Hierbij kun je behoefte hebben aan ondersteuning, duiding of aan een luisterend oor.


Voor het aangaan van afscheid, verlies en rouw is moed nodig. Soms ontbreekt het je hieraan en kun je dit niet alleen, omdat de impact van het verlies groot is.Begeleiding bij herkennen, verkennen en expressie geven

Mijn begeleiding is erop gericht om je te ondersteunen bij het opnieuw aangaan van het leven, waarin het verlies ook een plaats heeft. Op een manier die bij jou past en waarbij je met liefde en mildheid terugdenkt aan jouw dierbare of datgene waarvan je afscheid hebt genomen.


Rouwen is een uniek en persoonlijk proces, waarin ik je graag met warmte op een integere, respectvolle en professionele wijze bijsta. Ik begeleid je bij dat wat je nodig hebt om jezelf te hervinden.


Schroom niet om contact op te nemen wanneer je even ‘de draad’ kwijt bent of als je wilt verkennen of - en wat begeleiding voor jou kan betekenen.

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we je hulpvraag en mijn mogelijkheden tot begeleiding.