Welkom Verlies en rouw Life-Coaching Agenda Over Jenny van Velzen Ervaringen Als een boom... Contact

Praktijk voor Coaching | Rouw- en Verliesbegeleiding

Karel Doormanlaan 259 | 2283 AN  Rijswijk | M 06 - 42 66 73 10 | E info@jennyvanvelzen.nl


Workshop Remembering, een herinnering voor het leven

Je wordt uitgenodigd om in een klein groepje met elkaar te verkennen waarom herinneren zo belangrijk is en hóe we kunnen herinneren.

Op creatieve wijze geven we in beeld en misschien ook wel in woord de herinnering weer aan een geliefde die niet meer leeft. Een partner, ouders, een broer of zus, een dierbare vriend(in) of iemand anders of misschien iemand die op een of andere manier uit je leven is verdwenen.

Door te herinneren blijven degene die zijn overleden deel van ons, van het gezin of de vriendenclub  (re - memberen). Je hebt geen ervaring met schrijven of creatieve werkvormen nodig. Het gaat om het ervaren van jou herinnering aan degene die je bent verloren;  blije, droeve, lichte en liefdevolle herinneringen. Het belooft, voor zover mogelijk een 'lichte' aangename avond te worden.

Je gaat naar huis met een eigen gemaakt schilderijtje, doosje of foto lijstje van jouw herinnering aan de ander. Het is een blijvende herinnering waarmee je datgene wat die ander voor jou betekent heeft in iets tastbaars terug ziet.


Data       Woensdag 1 juni en donderdag 27 oktober 2016

Tijdstip   ‘s-middags van 13.30 tot 15.45 uur én van 19.30 - 21.45 uur (op beide dagen).

Kosten    30,- per deelnemer

Locatie    Titan 51, 2221 PR  Katwijk